Joukkueboccia Keitele 6.3.2024

Keiteleellä kilpailtiin 6.3.2024 sisä-Boccian joukkuemestaruuksista 16 joukkueen voimin. Yleisessä sarjassa osallistujia oli 11 joukkuetta ja naisten sarjassa 5 joukkuetta. Kisatapahtuma oli erittäin onnistunut ja Keiteleen Eläkkeensaajat olivat loihtineet hienot edelltykset jännittävälle Boccia-turnaukselle.

Odotetusti kilpailu voitosta oli molemmissa sarjoissa äärimmäisen tiukkaa ja jännitys voitosta säilyi ihan loppuun saakka. Ratkaisut nähtiin vasta viimeisen kierroksen aikana.

Yleisensarjan voittajaksi kipusi KVES:n 1-joukkue 8 pisteellä. Tiukan vastuksen heille tarjosi Keiteleen joukkue, joka saalisti myös 8 pistettä. KVES:n joukkueella oli kuitenkin parempi +- pistemäärä, joka ratkaisi heille voiton.

Naisten kilpailussa voiton ratkaisu meni viimeisen kierroksen viimeisille heitoille. KVES:n joukkue korjasi voiton 13 pistellä. Kuopion Eläkkeensaajien 1-joukkue taisteli raivokkaasti voitosta mutta jäi lopulta hopealle 12 pisteellä.

Kiitokset kaikille osallistujille ja Keiteleen Eläkkeensaajille hyvästä turnauksesta.