Ulkoboccian joukkuemestaruus Iisalmi 11.6.2024

Iisalmessa kisattiin ti 11.6.2024 ulkobocccian joukkuemestaruuksista.

Alkuperäinen tavoite oli pelata kisat Luuniemen juhlakentällä, mutta epävakaiset sääolosuhteet pakottivat muuttamaan kilpailupaikan sisätiloihin jalkapallon kuplahalliin Ratapellonkadulle. Paikan muutos ei kilpailuja häirinnyt, sillä ne saatiin vietyä hienosti päätökseen noissa muuttuneissa olosuhteissa. Kenttäolosuhteet olivat toki hieman erilaiset mihin joukkueet olivat normaalisti tottuneet, mutta olosuhteet olivat kaikille samat, joten kisa oli niiltä osin tasapuolinen kaikille.

Kaikkiaan pelaajia oli saapunut paikalle n. 50 henkilöä. Yleisessä sarjassa kisasi 9 joukkuetta, joissa osallistujat olivat pääasiassa miehiä, ollen mukana myös muutama naispelaaja. Naisten sarjaan osallistui neljä joukkuetta. Kilpailu oli kovaa mutta reilua ja kaikki osallistujat saivat nauttia täysin siemauksin Boccia-pelin hienouksista.

Suuri kiitos kaikille osallistujille ja erityisen suuret kiitokset Iisalmen Eläkkeensaajille ja Väisäsen Pekalle toimivista järjestelyistä ja Räisäsen Arskalle joka hoiti kilpailun tuloslaskennan jälleen mallikkaasti. 

Teksti Markku Ulmanen

Tulokset:

Kuvat pekka Väisänen